Gymbagen

Utebliven utveckling?

Kategori: Träning

Det här med bloggen - jag vet inte riktigt....
 
Det rullar på som vanligt med träningen. Är inne på andra veckan i rad med bonuspass. Som vanligt tillägnas de benen och framförallt baksidan. Anar mig nog till ett och annat framsteg, även om det sitter långt inne. Är inne i en liten svacka tror jag. Inte träningsmässigt, för det älskar lika mycket varje gång. Men resultatmässigt. Ser dem inte! Tycker jag ser precis likadan ut som i somras och kan inte låta bli att jämföra med andra (jag vet, man ska inte!) som går från klarhet till klarhet bara på några få veckor.

Själv kör jag på med samma träningsupplägg som tidigare mars ut, sedan ska jag ge mig på en period med DTP har jag tänkt. Testar en vecka och bestämmer sedan om jag ska fortsätta med hela fyra veckorsprogramet. Dock blir det nog något modifierat då det måste anpassas så det fungerar i min vardag.
 
Några formbilder sedan sist:
 
 
 
 
 

Avstämning av "diet"

Kategori: Träning

Så - dags för avstämning, med lite bilder och siffror, på resutlatet av en månads "diet". Observera att jag med diet inte avser någon som helst bantning utan bara ordets egentliga innebörd: "kosthållning". Jag har under den senaste månaden varit mer noggrann med att inte äta något mellan mattiderna samt hållt mig till den mat jag normaltvis äter. Allt detta till skillnad mot hur jag ätit under oktober till januari.
Resultatet då? Minus 1,7 kg på vågen och en stabil vikt på runt 56 kilo (56,2 vid mättillfället) - till skillnad mot innan då vågen svajade mellan 57 och 59. Ett par minus (arm, stuss och lår) på måttbandet men också en del plus (bröst och midjemåtten). Känslan: Betydligt tightare, fortfarande stark!
 
Fortsätter enligt samma upplägg under mars. Kommer också att lägga till två HIIT-intervallstillfällen per vecka. Spännande!
 
Formcheck